RuPaul’s Drag Race: Werq The World Tour 2018


Je favoriete Drag Race supersterren komen terug met een nieuwe geweldige show in 2018 tijdens de officiële RuPaul’s Drag Race World Tour! Gepresenteerd door Michelle Visage zie je ‘sickening’ optredens van Kim Chi, Kennedy Davenport, Latrice Royale, Sharon Needles, Valentina, en Violet Chachki!

Koop Tickets

RuPaul’s Drag Race: Werq The World Tour 2018

Extra's

Voorafgaand aan het theaterbezoek is er de mogelijkheid om te dineren of lunchen in theaterrestaurant Boven de Planken. Ook een parkeervoucher, backstage tour of tafel inclusief borrelbox kan van te voren worden gereserveerd.

2-gangen diner € 29,50 p.p.
pauze borrelbox € 7,50 p.p.
parkeerkaart € 12,50 per auto

2-gangen diner (klik hier voor het menu)

Het diner wordt vanaf 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling geserveerd en bestaat uit een voor- en een hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit een vis, vlees of vegetarisch menu. Drankjes zijn exclusief. Ter plekke kan voor een meerprijs een dessert worden besteld.

Pauze borrelbox

Deze borrelbox bestaat uit een drankje naar wens en huisgemaakte hapjes. Het gewenste drankje kan voor aanvang van de voorstelling door worden gegeven aan de bar.

Parkeerkaart  

Naast Theater Amsterdam bevindt zich een parkeerterrein met 300 parkeerplaatsen. De ingang is gelegen op de kruising van de Koivistokade / Minervahavenweg (1013 AP) te Amsterdam. Voer deze kruising in als bestemming bij gebruik van een navigatiesysteem. Tijdens de ticketreservering kan een parkeervoucher à € 12,50 online worden besteld. Bij het theater is een beperkt aantal invalide parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een invalidebewijs en kunnen niet worden gereserveerd. Houders van een invalidebewijs kunnen rondom Theater Amsterdam, in stadsdeel West, gratis parkeren.

Algemene Informatie

Het restaurant is 2,5 uur voor de voorstelling geopend;
De zaal gaat ongeveer een half uur voor de voorstelling open;

U kunt ook een tafel reserveren via info@theateramsterdam.nl of telefonisch via 020-7055055

Koop hier uw extra's