Inspiratie: indrukwekkende entrees voor jouw event

Inspiratie: indrukwekkende entrees voor jouw event

test
Delen

Ben je een spectaculair evenement aan het organiseren? Dan mag je zeker de entree niet vergeten. Een goed uitgedacht entreeplan is eigenlijk een must voor elk event. Niet alleen om een gesmeerde doorstroom van je gasten te garanderen, maar ook om de ultieme beleving vanaf het eerste moment te laten starten.

Maar hoe zorg je voor een spectaculaire entree waarmee je bezoekers meteen in de juiste stemming zijn?  Een paar ideeën:

Interactie 

Het warmste welkom heet je je bezoekers nog altijd persoonlijk. Laat daarom de entree nooit onbemand en zorg dat iedereen weet wat hij of zij moet doen om je bezoekers snel en efficiënt naar binnen te krijgen. Toch is het niet noodzakelijk om iedereen een praktische taak te geven. Met een paar artiesten om de sfeer te creëren of dames in mooie kostuums trap je het event direct goed af.

uitgelicht

 

Tunnel

Naast een loper zijn tunnels een geweldige manier om een overgang te creëren van de buitenwereld naar je event. Met licht- en audio-effecten zorg je helemaal voor die unieke entree.

foto 2

 

Flower Power

Bloemen zijn ideaal om je eventlocatie aan te kleden. Met een bloemenwand geef je de entree een chique uitstraling. Door je logo, merknaam of product aan de wand toe te voegen is het meteen de ideale plek om je gasten op de foto te zetten.

foto 3

 

Next level

Heeft de locatie een grote entreetrap, maak daar dan een statement piece van.

foto 4

 

Zoek je nog een unieke locatie voor jouw zakelijke event? Theater Amsterdam biedt vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.