Recap 2021 Theater Amsterdam

Recap 2021 Theater Amsterdam

test
Delen

2021,  een bewogen jaar in onze mooie evenementenbranche. We begonnen het jaar met het organiseren van virtuele events. Aan het eind van het eerste kwartaal waren door de versoepelingen ook hybride evenementen mogelijk. Dit was in het begin even zoeken voor veel eventorganisatoren, de dynamiek van live en hybride succesvol combineren is een uitdaging. De zomer was hoopgevend, fysieke evenementen waren weer mogelijk en het voelde al snel weer als normaal. We hebben dan ook een flink aantal ‘ouderwetse’ evenementen mogen organiseren, uiteraard onder de geldende restricties van afstand houden, hygiënemaatregelen en de QR-code. In deze periode hebben we gelukkig kunnen ervaren dat het publiek er heel veel zin in had en de energie stroomde weer rijkelijk door ons pand, het applaus klonk beter dan ooit tevoren en de handjes mochten eindelijk weer even de lucht in. Het jaar eindigt helaas in mineur, door de huidige corona situatie zijn live en hybride events op dit moment helemaal niet mogelijk. Bij Theater Amsterdam kijken we vooral naar wat wel mogelijk is. Daarom, ter inspiratie, een overzicht van enkele evenementen in 2021 die we bij Theater Amsterdam hebben mogen hosten binnen de op dat moment geldende maatregelen. We kijken uit naar 2022 en kunnen niet wachten om onze deuren weer wagenwijd open te zetten voor iedereen!

 

Evenementen 2021 in Theater Amsterdam

Beddenbioscoop in de theaterzaal

bb

In juni was de Theaterzaal door Joep Verbunt, eigenaar van matrassenmerk Matt Sleeps, omgetoverd tot een beddenbioscoop. Er waren vijftien tweepersoon boxsprings geplaatst in de 4200m2 Theaterzaal. Vanuit deze boxsprings konden bezoekers liggend een film kijken waarbij we eten en drinken serveerden aan het bed.

 

Interactieve management bijeenkomst

livestream

 

 

In juni 2021 waren er voor het eerst 600 deelnemers tegelijk aanwezig op ons grote scherm, zeer uniek was dat alle deelnemers Live konden praten met de host en ook elkaar. Interactie 2.0! 

 

Ajax Kick-off event 2021

kick off

 

 

Begin september, aan de vooravond van de eerste champions league wedstrijd, ontvingen wij bij Theater Amsterdam Ajax Amsterdam en hun gewaardeerde relaties. Het evenement stond in het teken van een vooruitblik van het nieuwe seizoen en met veel doorgewinterde Ajax fans in ons team was dit voor iedereen een gedroomde aftrap van het evenementenseizoen!

 

Topvrouw van het jaar 2021

topvrouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit jaar ontving Theater Amsterdam met open armen de Topvrouw van het jaar 2021 event. Dit jaar mocht de uitreiking weer LIVE plaatsvinden, de uitreiking werd afgesloten met sit down diner in de BlackBox. De award voor Topvrouw van het jaar 2021 werd uitgereikt aan Janine Vos van de Rabobank.

 

This Year Next Year 2021 by Group M

In november hadden wij GroupM te gast voor de 10e editie van het ‘This Year Next Year 2021’ Event. Het evenement vond plaats in de Theaterzaal waar het programma op groot scherm werd gepresenteerd. Na afloop vond er een borrel plaats in de Foyer.

Bekijk hier de aftermovie.

 

TedxAmsterdamWoman 2021

tedx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin december vond het TedxAmsterdamWomen plaats, voor de tweede keer werd het evenement omgetoverd tot een online event. De 10 TED Talks en optredens waren via de livestream te volgen voor het publiek.

 

 

Evenementen organiseren in Theater Amsterdam?

Bij Theater Amsterdam kun je je hybride evenement flexibel op- en afschalen, passend bij de op dat moment geldende maatregelen. Download hier de brochure voor meer informatie.