Events op 1,5 meter

Theater Amsterdam is met haar ruime theaterzaal in combinatie met het enorme projectiescherm in de zaal, de diverse looproutes van en naar de verschillende ruimtes en het 400 m2 buitenterras aan het IJ dé geschikte locatie voor uw evenementen op 1,5 meter.

Door de state of the art technische voorzieningen zijn wij in staat om uw event in een handomdraai hybride te maken waarbij live ontmoetingen worden gecombineerd met online publiek. Theater Amsterdam is een prachtige turn key locatie die eenvoudig op maat te maken is naar uw wensen.

Klik hier voor de Brochure over events op 1,5 meter.

 

In het online magazine van EventBranche.nl lees je meer over de hybride, livestream en 1,5M mogelijkheden bij Theater Amsterdam.

Foyer 1,5 meter

Foyer en Vide

 

Ruime foyer met 400 m2 aangrenzend terras

 

Theaterzaal

Theaterzaal

 

232 Theaterstoelen met elke gast op 1,5 meter afstand

Black Box

Black Box

 

1200 m2 vrij in te delen met 15 meter hoog plafond

Referentie

 

''Door de verscherpte corona-maatregelen werd Topvrouw van het jaar 2020 een hybride show met 25 live verbindingen waarbij het Podium in Theater Amsterdam centraal stond. Het bewijs dat je ook met een LIVE show juist ONLINE heel veel impact kan maken.''

Bekijk de verschillende ruimtes

Catering

Catering

Of het nu gaat om een vers kopje koffie van Vascobelo, een gezonde lunch of een creatieve borrel, catering is ons dagelijks werk. Wij houden daarnaast rekening met veiligheid- en hygiënemaatregelen tijdens de keukenbereidingen, de presentatie en de serveermethoden. 

 

Facts & Figures:

  • Mogelijkheden voor zelfbediening

  • Bites, lunch of cocktailsnacks gepresenteerd in creatieve Grab & Go verpakkingen

  • Keuken- en servicemedewerkers gebruiken gezichtsmaskers en handschoenen

 

Branding

Branding

Theater Amsterdam leent zich er perfect voor om uw merk, bedrijfsnaam of logo nadrukkelijk in de spotlights te zetten. Of het nu de ramen bij de entree, de abri’s, deuren, pilaren of barren zijn, bijna alles is te branden. Neem bijvoorbeeld de nieuwe afstandsregels en hygiënestandaarden mee in de branding.

Door de nieuwe hygiëne standaarden visueel te maken wordt rust, overzicht en duidelijkheid naar de gasten toe geboden.

Ook kunnen we een stapje verder gaan door in samenwerking met cateraar De BorrelFabriek de branding van uw bedrijf terug te laten komen in de catering. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Techniek

Techniek

De technische voorzieningen in de theaterzaal zijn van de hoogste kwaliteit en zijn standaard meegenomen in de zaalprijs. De video, licht en geluidsvoorzieningen zijn zo gepositioneerd dat er in een handomdraai een prachtige show kan worden gemaakt waarbij direct impact wordt gemaakt bij het live publiek in de zaal als ook het publiek dat online meekijkt.

Via een videoplatform naar keuze kunt u bijvoorbeeld 1000 bezoekers veilig bereiken. Ook kunnen de sprekers vanuit hun eigen huis presentaties geven en vervolgens zichtbaar op het scherm worden geprojecteerd voor interactie met het live publiek. 

Ons technische team staat klaar om u te adviseren voor een impactvol event waar live en online samen komt!

 

inrichting en decoratie

Inrichting & Decoratie

Voor de inrichting en aankleding van de verschillende ruimtes houden wij rekening met 1,5 meter afstand tussen de gasten en ook de hygiëne en veiligheidseisen staan voorop. Dat betekent ook dat er looproutes worden gecreëerd waarbij er steeds voldoende afstand wordt bewaard tussen gasten, meubillair en personeel. De logische plaatsing van meubilair ondersteunt een duidelijke routing aangevuld met signing. Wij plaatsen schermen waar nodig en voldoende punten om handen te desinfecteren.

Wij maken hiervoor gebruik van eigen meubilair optioneel aangevuld door meubilair van een van onze styling partners.

Contactformulier

Type Formulier