Frontend Developer Love Conference

Frontend Developer Love Conference

test
Delen

Frontend Developer Love Conference is een volledig 3 dagen durend evenement met gesprekken van 35+ wereldwijde Javascript-leiders van over de hele wereld. Doe mee met mede-Javascript Frontend-ontwikkelaars die vanuit meer dan 50 landen over de hele wereld reizen voor de grootste Javascript-conferentie in Nederland en Europa. We zullen gastheer zijn voor meer dan 3.000 mensen die vanuit meer dan 50 landen over de hele wereld vliegen tijdens deze driedaagse viering van Javascript.

FrontendDeveloperLove heeft altijd 's werelds frontend leiders samengebracht met sprekers uit het verleden waaronder Evan You Creator van Vuejs, Sean Larkin Webpack Core Team, Luca Mezzalira Google Developer Expert, Michel Weststrate Mobx, Ives Van Hoorne Codesandbox, Kitze React Academy, Sarah Drasner Netlify en nog veel meer.

Je hebt de keuze om mee te doen voor de volledige 3-daagse ervaring, inclusief 2 dagen gewijd aan Vuejs Amsterdam, het wereldwijd erkende Vue Community-evenement van het jaar. Of koop gewoon een 1-daagse ticket voor woensdag 19 februari 2020 met een breed scala aan onderwerpen die zijn gericht om jou te helpen met keuzes maken als een javascript-ontwikkelaar.

Tickets:

Contactformulier

Type Formulier