Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour

Ronny Chieng: The Love To Hate It Tour

test
Delen

STAND-UP COMEDIAN RONNY CHIENG NU IN THEATER AMSTERDAM

Comedian en acteur Ronny Chieng geeft wegens succes een extra voorstelling in Theater Amsterdam op maandag 2 september. Tickets voor zijn show op zondag 1 september verkochten in razend tempo uit. Dit worden zijn eerste optredens ooit in Nederland en staan in het teken van zijn 'The Love To Hate It Tour'. De kaartverkoop voor de extra voorstelling start op donderdag 13 juni om 10 uur via Ticketmaster.

Ronny Chiengs carrière is de laatste jaren als een raket omhoog geschoten. Het begon allemaal toen hij in 2015 gevraagd werd om correspondent te worden in de Daily Show. Hij is een van de langstzittende medewerkers van het legendarische programma en mocht de show zelfs een paar keer presenteren.

Ook heeft Chieng twee Netflix specials op zijn naam staan en was hij te zien in talloze films en series, zoals Crazy Rich Asians, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, M3GAN, American Born Chinese, Doogie Kamealoha, M.D., VacationFriends 2, Kung Fu Panda 4 en Joy Ride. Binnenkort vertolkt hij de hoofdrol in de aankomende Hulu serie Interior Chinatown.

Ronny Chieng werd geboren in Maleisië, studeerde in Australië en verhuisde naar de Verenigde Staten om zijn comedycarrière naar een hoger plan te tillen. Hij speelde in allerlei zalen in Noord-Amerika, Australië en Azië, van clubs tot arena’s, maar dit wordt na al die jaren de eerste show in Nederland. 

Ronny Chieng - The Love To Hate It Tour

Zondag 1 september 2024, Theater Amsterdam | UITVERKOCHT
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor de extra show start op donderdag 13 juni om 10:00 uur. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/ronnychieng

Tickets:

Contactformulier

Type Formulier
CAPTCHA