Snatam Kaur in Concert

Snatam Kaur in Concert

test
Delen

Peace Through Sacred Chant Tour 2020 Grammy-genomineerde Snatam Kaur keert terug naar Nederland met haar VREDE DOOR HEILIG CHANT WorldTour 2020.

Ze zal vele harten raken en onze ziel voeden met haar goddelijke stem en stralende geest. Snatam Kaur wordt op tabla vergezeld door de geweldige muzikanten Grecco Buratto, Ram Dass Khalsa & Sukhmani Rayat.

Snatam's concertreizen brengen haar vrolijke, opbeurende muziek overal naar toe terwijl ze composities uitvoert van haar nieuwe album Geliefde en veelgeliefde liedjes uit haar rijke catalogus van klassieke devotionele cd's. Tijdloze Snatam Kaur-opnames zoals Prem, Grace, Anand, Liberation's Door en Light of the Naam hebben luisteraars wereldwijd inspiratie en een diep gevoel van vrede gebracht met hun fascinerende mix van traditionele heilige mantra's en uitgebreide muzikale instellingen die oosterse en westerse invloeden combineren. Maar de beste manier om de muziek, warmte en wijsheid van Snatam Kaur te ervaren, is live in concert.

"Het concert is een gelegenheid voor mensen om wakker te worden voor de kracht van mantra," zegt ze; “Verliefd worden op mantra's en door hen genezen worden. Met deze concerten hoop ik mensen met deze mantra's te verbinden zodat ze een gevoel krijgen van hun eigen intrinsieke licht en liefde. Ik weet zelf dat samen zingen in deze omgevingen supergenezend is en super krachtig voor het verlichten van stress, spanning en het gevoel overweldigd te zijn, waarvan ik denk dat het vrij gebruikelijk is in deze tijd. Het is een manier waarop mensen dat gevoel van vrede weer kunnen vinden. "

Tickets:

Contactformulier

Type Formulier