JOURNEY OF POZNER AND URGANT

JOURNEY OF POZNER AND URGANT

test
Delen

Datum: dinsdag 28 mei 2024
Deuren open: 18.30 uur
Show: 20:00 - 21:30 (geen pauze)
Leeftijd: 16+ 

Voor vragen over over deze show kunt u contact opnemen met producent MMI Concert Agency via info@mmi.com.cy

--------------------------------------------- --------------------------------------------- --------------

POZNER EN URGANT MET EEN NIEUWE SHOW "REIS VAN POZNER EN URGANT" - VOOR DE EERSTE KEER IN NEDERLAND!

In mei-juni 2024 vinden de eerste shows in Europa plaats onder de titel "Reis van Pozner en Urgant". Concerten worden gehouden in Amsterdam, Berlijn, Frankfurt en Zürich.

Vladimir Pozner en Ivan Urgant behoren tot de beste gastheren en entertainers. Het publiek kan een wervelende show en verhalen over verschillende landen verwachten, uitgevoerd door geestige intellectuelen. Pozner en Urgant - twee verschillende generaties, met twee verschillende opvattingen en benaderingen, zullen niemand onverschillig laten!

Dit project is een unieke combinatie van genres in één show: van sprankelende intellectuele stand-up tot informatieve gesprekken. Je zult het resultaat zien van het gezamenlijke werk van twee getalenteerde individuen die hun krachten hebben gebundeld om hun indrukken van reizen over de hele wereld te delen. Bovendien krijgt u een unieke kans om Pozner en Urgant uw vragen te stellen!

Pozner en Urgant hebben al verschillende gezamenlijke projecten gehad, waaronder een reeks programma's over reizen naar verschillende landen en steden. Daarnaast heeft het duo boeken uitgebracht op basis van deze reizen en een show geproduceerd.

Ivan Urgant en Vladimir Pozner nodigen het publiek uit voor een unieke show waar ze zullen praten over reizen, humoristische verhalen en reflecties op het leven.

Tickets:

Contactformulier

Type Formulier