Zakelijke evenementen

Theater Amsterdam is dé plek voor evenementen, congressen en feesten in de Westelijke Houthavens van Amsterdam. Een unieke locatie met hightech mogelijkheden en een full service aanpak. In het statige gebouw met uitzicht over het IJ komen innovatie en sfeer samen.

Tot 4200 m2 

Van een grote presentatie in de Theaterzaal tot een award show in de nieuwe 1200 m2 grote Black Box, bij Theater Amsterdam beschikken we over vier verschillende ruimtes. Ieder met haar eigen mogelijkheden en karakteristieken.

Gouden Green Key Certificaat 

Bij Theater Amsterdam streven we naar een duurzamere wereld. Theater Amsterdam is in het bezit van het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

theaterzaal congres

In de theaterzaal

500 m2 halfrond megascherm.

50 meter breed en

10 meter hoog.”

THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE

Industriële Black Box

Industriële Black Box

Een unieke locatie achter de schermen van de Theaterzaal. Deze ruimte is toepasbaar naar specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een chique sit down diner, een festival setting of een spetterende afterparty.

foyer en vide

Sfeervol voorgebouw

De Foyer en Vide in het voorgebouw zijn in te zetten in combinatie met de Theaterzaal en/of Black Box, of alleenstaand. 

Bekijk de verschillende ruimtes

catering evenement

Catering De BorrelFabriek

Of u nu een congres, feestavond, award show of corporate event organiseert, de kans is groot dat u in al deze gevallen cateringwensen heeft als onderdeel van uw evenement. Onze partner De BorrelFabriek is een creatieve conceptcateraar uit Amsterdam die voorop loopt als het gaat om het anders-dan-anders cateren. Van festival style waarin food vers bereid wordt in foodtrucks tot een high-end sit down diner van sterrenniveau, zij gaan voor catering van hoog niveau.

>>> Website De Borrelfabriek Catering

branding evenement

Branding

Theater Amsterdam is een unieke locatie met een imposante entree. De locatie leent zich er dan ook perfect voor om uw merk, bedrijfsnaam of logo nadrukkelijk in de spotlights te zetten. Of het nu de ramen bij de entree, de abri’s, deuren, pilaren of barren zijn, bijna alles is te branden.

Ook kunnen we een stapje verder gaan door in samenwerking met cateraar De BorrelFabriek de branding van uw bedrijf terug te laten komen in de catering. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

techniek evenement

Techniek

De Theaterzaal is het kloppend hart van het theater en uitgerust met de modernste state of the art techniek. Het projectiescherm is 10 meter hoog en 50 meter breed en wordt geprojecteerd met vier high performance projectioren. Door dit unieke scherm bent u in staat om op indrukwekkende wijze uw verhaal over te brengen.

De technische faciliteiten in de zaal maken het theater geschikt voor diverse evenementen - bijvoorbeeld concerten, personeelsfeesten, congressen en award shows. Noem maar op! 

inrichting evenement

Inrichting & Decoratie

De juiste keuze voor inrichting en decoratie zorgt voor het totaalplaatje van uw evenement. Het theater beschikt over eigentijds meubilair, dat te gebruiken is in de Foyer en Vide..  Mocht u echter voorkeur hebben voor een andere styling dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Indien u gebruik maakt van de 1200 m2 Black Box area wordt deze casco opgeleverd, waardoor u de volledige flexibiliteit heeft dit te vormen naar uw wensen.

Contactformulier

Type Formulier