Zakelijke evenementen

Theater Amsterdam is dé plek voor evenementen, congressen en feesten in de Westelijke Houthavens van Amsterdam. Een unieke locatie met hightech mogelijkheden en een full service aanpak. In het statige gebouw met uitzicht over het IJ komen innovatie en sfeer samen.

Tot 4200 m2 

Van een grote presentatie in de Theaterzaal tot een award show in de nieuwe 1200 m2 grote Blackbox, bij Theater Amsterdam beschikken we over vier verschillende ruimtes. Ieder met haar eigen mogelijkheden en karakteristieken.

Gouden Green Key Certificaat 

Bij Theater Amsterdam streven we naar een duurzamere wereld. Theater Amsterdam is in het bezit van het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

theaterzaal congres

Indrukwekkende theaterzaal

500 m2 halfrond megascherm.

50 meter breed en 10 meter hoog.

THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE

Industriële Black Box

Industriële Blackbox

1200 m2 vrij in te richten

Van sit-down diner tot festival setting

 

 

foyer en vide

Sfeervol voorgebouw

Ruime Foyer en zwevende Vide 

Aangrenzend terras van 400m2

Bekijk de verschillende ruimtes

catering evenement

Catering

Of u nu een congres, feestavond, award show of corporate event organiseert, de kans is groot dat u in al deze gevallen cateringwensen heeft als onderdeel van uw evenement. Wij werken al jaren samen met onze huis cateraar De BorrelFabirek die exclusief de catering verzorgt op onze locatie. Van festival style waarin food vers bereid wordt in foodtrucks tot een high-end sit down diner van sterrenniveau, zij gaan voor catering met een twist op een eigenwijs hoog niveau. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij brengen u graag in contact met onze cateringspecialisten.

branding evenement

Branding

Theater Amsterdam is een unieke evenementenlocatie met een imposante entree. De locatie is perfect om uw merk in de spotlight te zetten. Bijna alles kan aangekleed worden. U kunt denken aan de entree, de deuren, de pilaren, de trappen en de barren.

Om net dat beetje extra te doen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw merk ook wordt meegenomen in de presentatie van de catering. We bespreken graag de mogelijkheden.

techniek evenement

Techniek

De Theaterzaal is het kloppend hart van het theater en uitgerust met de modernste state of the art techniek. Het projectiescherm is 10 meter hoog en 50 meter breed en wordt geprojecteerd met vier high performance projectoren. Door dit unieke scherm bent u in staat om op indrukwekkende wijze uw verhaal over te brengen.

De technische faciliteiten in de zaal maken het theater geschikt voor diverse evenementen - bijvoorbeeld concerten, personeelsfeesten, congressen en award shows. Wij gaan graag met u in gesprek om de eindeloze mogelijkheden te bespreken!

 

>>> Klik hier voor de technische rider van Theater Amsterdam

inrichting evenement

Inrichting & Decoratie

De juiste keuze voor inrichting en decoratie zorgt voor het totaalplaatje van uw evenement. Het theater beschikt over eigentijds meubilair, dat te gebruiken is in de Foyer en Vide. Mocht u echter voorkeur hebben voor een andere styling dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Indien u gebruik maakt van de 1200 m2 Blackbox area wordt deze casco opgeleverd, waardoor u de volledige flexibiliteit heeft om deze geheel naar wens in te richten.

Contactformulier

Type Formulier
11 + 7 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.