Zakelijke evenementen

Header

Theater Amsterdam is dé plek voor evenementen, congressen en feesten in de Westelijke Houthavens van Amsterdam. Een unieke locatie met hightech mogelijkheden en een full service aanpak. In het statige gebouw met uitzicht over het IJ komen innovatie en sfeer samen.

Tot 4200 m2 

Van een grote presentatie in de Theaterzaal tot een award show in de nieuwe 1200 m2 grote Blackbox, bij Theater Amsterdam beschikken we over vier verschillende ruimtes. Ieder met haar eigen mogelijkheden en karakteristieken.

Gouden Green Key Certificaat 

Bij Theater Amsterdam streven we naar een duurzamere wereld. Theater Amsterdam is in het bezit van het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

theaterzaal congres

Indrukwekkende theaterzaal

500 m2 halfrond megascherm.

50 meter breed en 10 meter hoog.

THE THEATER AMSTERDAM EXPERIENCE

Industriële Black Box

Industriële Blackbox

1200 m2 vrij in te richten

Van sitdown diner tot festival setting

 

 

foyer en vide

Sfeervol voorgebouw

Ruime Foyer en zwevende Vide 

Aangrenzend terras van 400 m2

Bekijk de verschillende ruimtes

catering evenement

Catering

Goede catering is de smaakmaker van een event. Beroering van de smaakpapillen gegarandeerd met een borrel met stijlvolle, handzame hapjes. Of onze robuuste hakblokken, proeverijen op wielen waar chefs ter plekke culinaire specialiteiten bereiden. Ook diners behoren tot onze expertise: van een informeel walkingdinner met aangeklede foodstations tot een high-end meergangen sitdown diner op sterrenniveau. Onze catering staat voor tongstrelend, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en tegelijkertijd creatief, verrassend en out of the box. 

Huiscateraar De Borrelfabriek heeft jarenlange ervaring in smaakvolle en kwalitatieve (concept)catering. Met kennis en expertise verzorgt zij met liefde de kers op de taart van een event. Chef Daniel Braun levert samen met zijn team catering met een twist op eigenwijs hoog niveau, van 50 tot 1.500 personen.  

branding evenement

Branding

Theater Amsterdam is een unieke evenementenlocatie met een imposante entree. De locatie is perfect om uw merk in de spotlight te zetten. Bijna alles kan aangekleed worden. U kunt denken aan de entree, de deuren, de pilaren, de trappen en de barren.

Om net dat beetje extra te doen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw merk ook wordt meegenomen in de presentatie van de catering. We bespreken graag de mogelijkheden.

techniek evenement

Techniek

De Theaterzaal is het kloppend hart van het theater en uitgerust met de modernste state-of-the-arttechniek. Het projectiescherm is 10 meter hoog en 50 meter breed en wordt geprojecteerd met vier high performance projectoren. Door dit unieke scherm bent u in staat om op indrukwekkende wijze uw verhaal over te brengen.

Onze technische faciliteiten maken Theater Amsterdam geschikt voor diverse evenementen, zoals awardshows, productpresentaties, conferences en personeelsfeesten. Wij gaan graag met u in gesprek om de eindeloze mogelijkheden te bespreken!

>>> Klik hier voor de technische rider van Theater Amsterdam

inrichting evenement

Inrichting & Decoratie

De juiste keuze voor inrichting en decoratie zorgt voor het totaalplaatje van uw evenement. Het theater beschikt over eigentijds meubilair, dat te gebruiken is in de Foyer en Vide. Mocht u echter voorkeur hebben voor een andere styling dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Indien u gebruik maakt van de 1200 m2 Blackbox area wordt deze casco opgeleverd, waardoor u de volledige flexibiliteit heeft om deze geheel naar wens in te richten.

Contactformulier

Type Formulier
CAPTCHA